Coach van de Maand

**********COACH VAN DE MAAND**********

 

Mijn naam is Sandra Eikelenboom en ik woon samen met mijn dochter in een rustig dorpje te Krimpen aan de Lek.

Na 20 jaar op kantoor te hebben gezeten, voelde ik aan alles, dat het tijd werd om een andere koers te gaan varen. Een fikse burn-out heeft me een flinke duw in de goede richting gegeven en daarna kwam heel mooi Relax Kids op mijn pad.

Ik kon niet wachten om in december 2015 aan de training deel te mogen nemen en ben blij, dat ik de training gevolgd heb.

Naast een super weekend getraind te zijn door Jolanda, met veel inspiratie voor de lessen, heb ik ook kennis gemaakt met de andere coaches en wisselen we onderling veel informatie uit.

Na diverse demolessen te hebben gegeven op scholen, instellingen, faalangsttraining en tijdens de speelweek, heb ik per september 2016 een ruimte gehuurd en geef ik elke dinsdagmiddag les. Ook bied ik de lessen aan op een school in het talentenprogramma en ik werd na de eerste serie gevraagd of ik volgend schooljaar weer terugkwam en ook de kinderen gaven me een warm welkom.

Na de training ben ik me verder gaan ontwikkelen tot jongerencoach en ben ik mindfulnesstrainer voor volwassenen.

Het mooie van al deze lessen is het zien opbloeien van kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. Ze gaan weer goed in hun vel zitten en krijgen meer zelfvertrouwen en vinden rust in zichzelf.

Bijzonder en mooi, dat ik een instrument mag zijn om deze kennis en tools aan te reiken aan kinderen en volwassenen!

Warme groet,

Sandra Eikelenboom

Wil je meer weten over de lessen van Sandra? Kijk dan op Sanzoe voor Ontspanning en Plezier

Meer weergeven

foto van Relax Kids Nederland.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.