iTovi-scan: Nieuw bij SanZoe

Sinds 3 maanden heb ik de iTOVi-scan in huis en daarmee kan ik 273 biopunten van je lichaam doormeten om te bepalen welke oliën en/of supplementen je het beste ondersteunen in het (her)vinden van je gezondheidsbalans.

Hoe werkt het consult ?
Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten, door middel van lichte elektrische geleiding. Één voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties van de iTOVi. Het lichaam geeft een unieke respons hierop. ITOVI meet deze reacties.

Frequenties die veranderingen teweeg brengen, worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam, zoals organen, de wervels en andere lichaamssystemen.
Het aantal onopgeloste biomarkers is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden. Ook mentaal en spiritueel valt er veel uit af te lezen!

Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk iTOVi rapport, welke via de mail wordt toegezonden. Op basis van de verzamelde informatie zal de iTOVi App laten zien op welke oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageerde.  Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen, waardoor je lichamelijk en geestelijk beter in je vel komt te zitten.

De ITOVI scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook dieren.

Het gebruik van de oliën zal je doen groeien in je proces naar de beste versie van jezelf en kan je ondersteunen bij lichamelijke klachten of juist emotionele trauma’s of blokkades opheffen.

Kamp je al een tijdje met onverklaarbare symptomen, een test waarop jouw eigen lichaam antwoord geeft met behulp van de biopunten en signalen kan al veel inzicht geven. Ik heb al een aantal testen mogen afnemen en de uitslagen waren heel verhelderend!

Advies
Ben je ook nieuwsgierig welk advies er voor jou uitkomt? Maak een afspraak bij me !
Uiteraard ben je niet verplicht tot het kopen van oliën na de scan !

De kosten van deze scan bedragen € 15,00.

Eén reactie

 1. Renske de Graaf

  Ik heb van Sandra een ‘scan’ gekregen om te achterhalen welke etherische oliën passend zouden zijn. Wat een bijzondere ervaring!
  Ik heb Sandra van te voren niets gemeld over mijn medisch verleden met veel longproblemen.
  Uit de scan kwam, met stip bovenaan: de breathe: een olie die positief werkt op de luchtwegen.
  Mijn sceptische houding tegenover een ‘metertje wat heus niet kan werken’ is omgeslagen naar ‘wat een fantastisch middel om te helpen bepalen welke olie te gebruiken’.
  Dankjewel lieve Sandra!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − een =