Dolphin Flow massage

Sandra holliday dolphins in sea
Sandra’s vakantie met dolfijnen in de zee

De dolphin flow massage is een intuïtieve energetische massage waarbij massage gecombineerd wordt met Dolphin Reiki energie.

De massage

De rustige massage in combinatie met heerlijk geurende massageolie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, afstrijkingen en Dolphin Reiki energie hebben als doelstelling om in een diepe ontspanning te komen en om spanning en stress los te laten en om tot inzicht te komen.

Voor wie is deze massage?

Deze massage is geschikt voor iedereen, met name voor mensen die hooggevoelig zijn (hsp-ers), om stress en overprikkeling te voorkomen.

Voor deze massage is een massageolie samengesteld op basis van basisolie, etherische olie en de energetisch trilling van Larimar en de dolfijnen.
Lees hieronder meer over de Larimar steen.

Wat kost de dolphin flow massage?

Jouw investering :
30 minuten : 30 euro
45 minuten : 45 euro
60 minuten : 60 euro

Locatie : SanZoe, Rotonde 1 A
2931 WC, Krimpen aan de Lek.

Kies Wellness + gewenste tijdsduur

Wat is larimar?

larimar

Larimar is een prachtig hemelsblauwe tot zeeblauwe edelsteen. De steen wordt maar op één plek ter aarde gevonden, nabij het dorpje Los Chupaderos in het zuidwesten de Dominicaanse Republiek.

Larimar heet oorspronkelijk blauwe pectoliet, vanwege de grote verwantschap met pectoliet dat meestal wit of grijs is.

En een andere benaming is ook wel Atlantissteen of dolfijnsteen.

De steen is zelfs zeldzamer dan diamant en wordt in de Dominicaanse Republiek verwerkt tot sieraden die meestal in zilver zijn gezet. Larimar is de nationale steen van de Dominicaanse Republiek.

In de edelsteentherapie wordt larimar gebruikt bij onzekerheid; de steen zorgt voor innerlijke vrijheid en zelfverwerkelijking. Larimar stimuleert je om je eigen koers te varen. Je bent de architect van je eigen leven. Larimar leert je je grenzen verleggen.

Bron: www.semoea.nl

Dolfijnen in de zee

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.