After eight maken met essentiële olie is niet alleen een manier van gezond eten bereiden, het is ook heel eenvoudig. Hieronder een lekker recept met Pepermunt essentiele olie. gezond en heerlijk voor bij de thee of koffie, of gewoon als tussendoortje. Jummie…. ga lekker aan de slag !
Ingredienten:
- 200 gram 72% chocolade
- 75 gram sukrin (sukrin melis)
- 1 eetlepels water
- ½ eetlepel kokosolie
- Paar druppels pepermunt essentiele olie ( klik hier voor de webshop)
Hoe maak je after eight ?
- Neem de chocolade breek ze in stukjes en doe dit in een kom
- Maak een bak heet water en zet de kom erin zodat de chocolade kan smelten
- Neem de sukrin en maak er poedersuiker van in een koffie molen of neem sukrin melis
- Als de chocolade gesmolten is verdeel je de helft over bakpapier (op een bord)
- Zet dit in de diepvriezer
- Neem de poedersukrin en doe dit in een pan, meng hier de kokosolie, water en de druppels pepermunt olie door
- Als de chocolade hard is haal je hem uit de koelkast en dan pas ga je verder.
- Zet de pan met de sukrin suiker op het vuur en begin te roeren (misschien nog wat water erbij maar pas op teveel mislukt het)
- De sukrin wordt nu langzaam zacht en vloeibaar
- Verdeel de sukrin HEEL DUN over de chocolade en verdeel het voorzichtig want de chocolade zal iets smelten
- Zet het weer in de diepvries tot het goed hard is
- Doe daarna de andere gedeelte van de chocolade over de witte sukrin en verdeel het goed
- Zet het weer terug in de vriezer.
- Als het hard is snij je ze met een warm mes in plakjes
En ….. geniet met een glimlach !!