Etherische oliën

In mei 2016 ben ik in aanraking gekomen met de etherische oliën van dōTerra en sindsdien is er een nieuwe wereld voor me opengegaan op het gebied van gezondheid, emoties, wellness en de krachtige werking van planten en bomen op zowel lichamelijk, geestelijk alsook op emotioneel gebied voor mens en dier.

Ik werk nu samen met een heel leuk en snelgroeiend team om onze steeds groeiende kennis in te zetten voor het bewust maken en stimuleren van de gezondheid van mens en dier.

Etherische oliën zijn niet alleen in te zetten voor je gezondheid, maar zeker ook om op een verantwoorde en natuurlijke wijze bijvoorbeeld:

  • je gerechten op smaak te brengen
  • je eigen huidverzorgingsproducten te maken
  • je huis schoon te maken
  • je te ondersteunen bij sportieve prestaties en de verzorging van je spieren hierna
klik hier en vind informatie over welke etherische olie welke werking heeft, zowel lichamelijk als geestelijk en op emotioneel gebied voor mens en dier.

klik hier voor de webshopproducten die je gelijk kunt gebruiken voor het verzorgen van je huid, haar, tanden en wasmiddel, schoonmaakmiddel enz.

Wil jij, privé of bedrijfsmatig, ook deelnemen in ons snelgroeiende team om te netwerken vanuit verbinding met anderen ??
dan wil ik graag met je kennismaken….. neem je contact met me op via het contactformulier?

Veel leesplezier.

impressie:Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.