Massages

Je hebt keuze uit veel verschillende massages die allen gericht zijn op ontspanning en het ondersteunen van je gezondheid. Elke massage heeft specifieke aandachtsgebieden, bijvoorbeeld gezicht , voeten, rug nek schouders maar ook is er een massage specifiek voor zwangeren !

Vergeet ook het verwenarrangement niet waarbij je heerlijk verzorgd wordt , een echt moment voor jezelf !

Zoveel keuze dat je er bijna stress van zou krijgen ? Geen zorgen !
Laat je dan onderdompelen in 30, 45 of 60 minuten massage waarbij we ter plekke bekijken waar je behoefte aan hebt. Klik hier en kies de gewenste tijdsduur.

Kortingsactie:

Boek in de maand oktober 2020 een voetreflex massage en ontvang gratis een Itovi scan (twv 15 euro). Lees meer over de Itovi scan.

Sanzoe Massagepraktijk

Wat zeggen klanten over onze massages:

Heerlijk al die oliën

Het was echt genieten! Heerlijk al die oliën.

De Massages:

Aroma Touch Massage

Een heerlijke en helende ontspanningsmassage met etherische oliën van dōTERRA die een diepe aromatische werking hebben.

Wil je iemand een Aroma Touch massage cadeau doen?
Doe dat dan met een leuke cadeaubon :
Bestel de cadeaubon hier

kies ‘Wellness 60 minuten’

AD(H)D massage

Een massage speciaal ontwikkeld voor kinderen en volwassenen met AD(H)D om meer rust in hoofd en lichaam te brengen en de energie beter in balans te brengen. De massage bestaat uit meerdere behandelingen per maand. Na het traject zullen de de massagehandelingen aan je worden overgedragen zodat je zelf de behandeling (thuis) kunt voortzetten.

Kies ‘Wellness 30 minuten’

Bars Hoofdmassage

Een massage waarbij 32 punten en energiebanen op je hoofd worden gemasseerd waardoor je energie weer kan gaan stromen om stress, angsten en verlangens los te laten die je niet langer nodig hebt en die jou belemmeren om te ontvangen.

kies ‘Wellness 60 minuten’

Chakra voetreflex

Een voetreflexbehandeling, waarbij de reflexzones van de zeven chakra’s worden gemasseerd met etherische oliën om de goede werking van de chakra’s en de organen te ondersteunen. De oliën zijn speciaal geselecteerd voor elk chakra en bijbehorende lichaamsfuncties en emoties.
Door de chakra’s te behandelen worden meerdere organen in een keer behandeld, waardoor blokkades opgeheven kunnen worden.

kies ‘Wellness 45 minuten’

Gezichtsmassage

Door massage van het gezicht wordt de huid verzorgd en de doorbloeding gestimuleerd en kun je ontspannen. Gedachten worden minder, de ademhaling en hartslag worden rustiger en ontspanning is het gevolg.

“Een gezonde huid, komt van binnenuit”

kies ‘Wellness 45 minuten’

Lage rug resetmassage

In tegenstelling tot ‘kraken’ is de Lage Rug Reset Massage in combinatie met (voetreflex)massage een milde vorm om de lage rug te behandelen. De wervels worden op hun plek terug gezet en tegelijk wordt het bindweefsel tussen de wervels losser, waardoor de doorbloeding beter wordt.

kies ‘Wellness 45 minuten’

Metamorfosemassage

De metamorfosemassage is een massage die je bewuster maakt van jezelf : hoe sta ik in het leven ; wie ben ik ; wat wil ik ; wat kan ik ? De massage brengt een verandering op gang, vandaar de naam metamorfosemassage.
Ben jij ook toe aan verandering ?

kies ‘Wellness 60 minuten’

Rug, Nek, Schoudermassage

Een rug, nek en schoudermassage is een welnessmassage, waarbij de rug, nek en schouders gemasseerd worden. Hier zitten vaak spanningen en deze ontspanningsmassage zorgt voor verlichting van die gebieden.

kies ‘Wellness 45 minuten’

‘Symphony of the cells’ massage

Symphony of the cells massage ondersteunt het natuurlijke proces voor lichamelijke balans. Ons hele lichaam is in balans en alles werkt met elkaar samen als een goed klinkende symfonie ook wel homeostase genoemd. Althans…. zo hoort het….

kies ‘Wellness 45 minuten’

Massage verwenarrangement

Toe aan een verwenmoment ?
Dit arrangement geeft je me-time, ontspanning en je komt lekker tot jezelf. Een voetbehandeling, handmassage, gezichtsmasker en natuurlijk een heerlijk ontspannende massage en dat onder het genot van een lekker kopje thee met een kleine versnapering.

‘Kies Wellness 90 minuten en geef aan dat het om het verwenarrangement gaat’

Vlindermassage

Een vlindermassage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug met aromatherapeutische olie. De massage nodigt uit (oude) blokkades los te laten. Deze ontspanningsmassage is uitermate geschikt voor mensen die oververmoeid of overspannen zijn en voor mensen met een burn-out.

kies ‘Wellness 45 minuten’

Voetreflexzonetherapie

Met voetreflexzonetherapie activeren we het zelfherstellende vermogen van het lichaam d.m.v. drukpuntmassage op de reflexzones van de voeten.

Extra: specialisatie voetreflex voor kinderen

kies ‘Wellness 30 of 45 minuten’

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven en dan is het extra belangrijk goed voor jezelf te zorgen, bijvoorbeeld met een ontspannende zwangerschapsmassage.

Extra: het massagepakket
een pakket van 3, 5 of 10 zwangerschapsmassages. Deze kun je voor, tijdens en na je zwangerschap gebruiken.

kies ‘Wellness 30 of 45 of 60 minuten’ en geef in de opmerkingen aan dat het om zwangerschapsmassage gaat.

Voor een advies over welke massage het beste bij je past, kun je het contactformulier gebruiken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.