Metamorfosemassage

De metamorfosemassage is een massage die je bewuster maakt van jezelf. Hoe sta je in het leven, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? De rustige en ontspannende massage brengt een verandering op gang, vandaar de naam metamorfosemassage.

Ben jij ook toe aan verandering ?

Wat kost deze massage ?

Jouw investering :  60,00 euro
Tijd :  60 minuten
Locatie : SanZoe,
Rotonde 1 A, 2931 WC ,
Krimpen aan de Lek

Kies voor ‘Wellness 60 minuten’

Meer over de metamorfosemassage:

Metamorfosemassage is een zachte massagevorm, waarbij met lichte aanraking de zijkant van de voeten, handen en het hoofd wordt gemasseerd. Dit zijn gebieden die bekend staan als reflexzones van de wervelkolom. De metamorfosemassage is dan ook ontdekt door Robert St. John vanuit de voetreflexzonetherapie.

Tijdens de behandeling ligt de nadruk met name op een verandering van binnenuit, vanuit jezelf.

Door behandeling van de reflexzones op voeten, handen en hoofd benadrukken we de mogelijkheden om noodzakelijke veranderingen in ons leven te bewerkstelligen. Het zijn de besluiten en ervaringen van het leven die ons op enig moment beperken in onze ontwikkeling.

De actiecentra van voeten, handen en hoofd komen overeen met de drie manieren waarop wij ons voornamelijk uiten. Het zijn de uitwendige communicatiezones die de handelingen weergeven van de mens: denken, doen en voortbewegen.

Geef jezelf een zetje in de rug om te veranderen !
Het is erg bijzonder om een keer mee te maken.

De behandeling:

Een complete behandeling duurt ca 45 minuten en de verandering kan al in 1 behandeling plaatsvinden, echter vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om tot inzicht te komen en verandering echt op gang te brengen. De metamorfosemassage wordt in stilte gegeven want de massage doet het werk.

Frequentie:

De metamorfosemassage mag 1 keer per week gegeven worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.