Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is een zachte massagevorm, waarbij met lichte aanraking de zijkant van de voeten, handen en het hoofd wordt gemasseerd.

Gebieden die bekend staan als reflexzones van de wervelkolom en die langs de binnenkant van de voeten en op de overeenkomstige gebieden op de handen en het hoofd liggen. De metamorfosemassage is dan ook ontdekt door Robert St. John vanuit de voetreflexzonetherapie.

Tijdens de behandeling ligt de nadruk met name op een verandering van binnenuit, vanuit jezelf.

De metamorfosemassage is een massage die je bewuster maakt van jezelf, hoe sta je in het leven, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Door toepassing van een metamorfosebehandeling op voeten, handen en hoofd benadrukken we de mogelijkheden om noodzakelijke veranderingen in ons leven te bewerkstelligen. Het zijn de besluiten en ervaringen van het leven die ons op enig moment beperken in onze ontwikkeling.

De actiecentra van voeten, handen en hoofd komen overeen met de drie manieren waarop wij ons voornamelijk uiten. Het zijn de uitwendige communicatiezones die de handelingen van de mens: denken, doen en voortbewegen weergeven.

De massage brengt een verandering op gang, vandaar de naam metamorfosemassage.

Geef jezelf de kans deze massage te ondergaan!
Het is erg bijzonder om een keer mee te maken.

maak een afspraak
De behandeling:

Een complete behandeling duurt ca 45 minuten en de verandering kan al in 1 behandeling plaatsvinden, echter vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om tot inzicht te komen en verandering echt op gang te brengen. De metamorfosemassage wordt in stilte gegeven want de massage doet het werk.

Frequentie:

De metamorfosemassage mag 1 keer per week gegeven worden.

Kosten

Jouw investering is  € 45,00 per behandeling
Tijd :  60 minuten

Locatie:

Jordens Fysiotherapie (Marijke Staete 6, 2931 WB , Krimpen aan de Lek)
of
bij u aan huis   (na overleg en uitsluitend krimpenerwaard en omgeving)

maak een afspraak

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.