Bestellen met korting

dōTerra 100% natuurlijke etherische oliën en andere dōTerra producten koop je via de SanZoe webshop al tegen scherpe prijzen.
Inschrijving bij dōTerra biedt echter nog andere voordelen :

  • standaard 25% korting en
  • rechtstreekse levering vanuit dōTerra.
  • zelf online bestellingen doen.
  • geen afnameverplichting
  • altijd eenvoudig weer uitschrijven.
  • spaarmogelijkheden (zie verderop)

Kosten : éénmalig slechts 25 euro.  ( gratis welkomstpakket )

Dit zit allemaal in het zogeheten ‘groothandelsaccount‘.
De naam ‘groothandel’ is wellicht misleidend, maar het maakt niet uit hoe klein of groot of hoe vaak je bestellingen plaatst. Als privépersoon of als bedrijf krijg je bij inschrijving dit account. (By the way, doTerra noemt het een ‘wholesale’ account).

Wat is het groothandelsaccount

Dit is een account bij dōTerra waarmee je online zelf bestellingen kunt doen. Als privépersoon of als bedrijf schrijf je je in met dit type account wat je ook nodig hebt mocht je ervoor kiezen deel te nemen aan het loyalty reward program. (zie hieronder).

Je inschrijving bij doTerra kost éénmalig € 25,00 .
Bij de inschrijving ontvang je een welkomstpakket en vanaf dat moment (dus al op je eerste bestelling) ontvang je altijd 25 % korting op je aankopen.
Ook krijg je rechtstreekse levering vanuit doTerra. Per bestelling kost het € 7,00 verzendkosten (wat al snel voordeliger is dan reguliere verzendkosten) en welke je direct terugontvangt in productpunten.

Daarnaast ontvang je nog:

  • een productenomschrijving in het Nederlands
  • toegang tot een besloten facebookgroep om leuke ideeën op te doen en tips te ontvangen
  • toegang tot informatieve events
  • mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten
  • mogelijkheden om je eigen oliebusiness op te zetten

SanZoe doet de inschrijving.
Ik help je graag op weg en kan de administratieve inschrijving kostenloos voor je uitvoeren.
Klik op de button, je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze inschrijving.
Schrijf je nu in

Zelf je inschrijving doen.
Je kunt je inschrijving bij doTerra ook eenvoudig zelf doen door naar www.doterra.com te gaan.
Hier wordt dan gevraagd naar je enrollment nummer, waar je nummer 3260075 moet invullen.
Daarmee geef je aan dat je via SanZoe bij dōTerra terecht bent gekomen. De rest van het inschrijvingsproces wijst zich vanzelf.


Sparen en meer voordelen via Loyalty Reward Programma

Wil je met je groothandelsaccount van nog meer kortingen en voordelen genieten ? Meld je dan aan voor het doTerra Loyalty Reward Programma (LRP).

Het Loyalty Reward Programma bespaart jou flink wat geld als je regelmatig 100% natuurlijke producten gebruikt. Bijvoorbeeld voor je uiterlijke verzorging, je voedingssupplementen of bijvoorbeeld als je een praktijk hebt voor massage, schoonheidsverzorging, yoga, pilates of dergelijke.

Bij het Loyalty Reward Programma (LRP) krijg je, naast je 25% korting, een oplopend percentage aan extra korting (van 10-30%) in de vorm van gratis productpunten die je kunt gebruiken om producten mee te bestellen. Daarmee kan je totale korting oplopen tot maximaal op 55%.

Dit is hoe het werkt:

  • als je tussen de € 1,00 en € 49,00 per maand bestelt, dan blijven je spaarpunten in tact en blijft je spaarpercentage gelijk.
  • als je tussen de € 50,00 en € 100,00 per maand bestelt, dan spaar je het percentage van 10 % tot 30 % over je aankopen en die productpunten kun je dan (later) besteden om producten mee te bestellen. Zo spaar je om gratis producten te krijgen.
  • als je boven de € 125,00 bestelt dan ontvang je ook een gratis product van de maand naast bovengenoemde voordelen.

Je bent dus zelf in controle over hoe je met je groothandelsaccount (en eventuele LRP) je voordelen benut.

SanZoe doet de inschrijving bij doTerra.
Ik help je graag op weg en kan de administratieve inschrijving kostenloos voor je uitvoeren.
Na je inschrijving bepaal je zelf of je je LRP instelt. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze inschrijving.
schrijf je nu in

Twijfel je over bovenstaande keuzes,
dan help ik je graag met het maken van de juiste keuze !
Geheel vrijblijvend.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.