Bestellen met korting

dōTerra 100% natuurlijke etherische oliën en producten koop je tegen scherpe prijzen via onze webshop of via inschrijving bij dōTerra.

Inschrijving biedt vele voordelen zoals standaard 25% korting en directe levering vanuit dōTerra.
SanZoe kan de inschrijving eenvoudig voor je verzorgen, je kunt dit ook zelf doen door naar www.doterra.com te gaan.
Hier wordt dan gevraagd naar je enrollment nummer, je dient dan het volgende nummer in te vullen 3260075. De rest wijst zich vanzelf.

Belangrijk om te weten: er zijn geen enkele afnameverplichtingen bij dōTerra en mocht het over een tijdje niet bevallen, dan kun je je altijd weer uitschrijven.

Een groothandelsaccount

Dit is een account bij dōTerra waarmee je online zelf bestellingen kunt doen. Bij de inschrijving van je groothandelsaccount, éénmalig € 25,00 , ontvang je een welkomstpakket en vanaf dat moment (dus al op je eerste bestelling) ontvang je ALTIJD 25 % korting op je aankopen.

Daarnaast ontvang je nog:
  • een productenomschrijving in het Nederlands
  • toegang tot een besloten facebookgroep om leuke ideeën op te doen en tips te ontvangen
  • toegang tot informatieve events
  • mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten
  • mogelijkheden om je eigen oliebusiness op te zetten
Schrijf je nu in

(of lees meer info over dōTerra producten)


Sparen en nog meer voordelen

Wil je nog meer kortingen en voordelen ervaren van je groothandelsaccount, dan kun je na je inschrijving deelnemen aan het Loyalty Reward Programma.

Hierbij krijg je, naast de 25% korting, een oplopend percentage (van 10-30%) aan extra korting in de vorm van gratis productpunten die je kunt inzetten om producten te bestellen. Daarmee kan je totale korting oplopen tot maximaal op 55%.

Dit is hoe het werkt:

  • als je tussen de € 1,00 en € 49,00 per maand bestelt, dan blijven je spaarpunten in tact en blijft je spaarpercentage gelijk.
  • als je tussen de € 50,00 en € 100,00 per maand bestelt, dan spaar je het percentage van 10 % tot 30 % over je aankopen en die productpunten kun je dan (later) besteden om producten mee te bestellen. Zo spaar je om gratis producten te krijgen.
  • als je boven de € 125,00 bestelt dan ontvang je ook een gratis product van de maand naast bovengenoemde voordelen.

Als je veel etherische oliën gebruikt in de huiselijke sfeer of als je bijvoorbeeld een praktijk of bedrijf hebt waar je de oliën van dōTerra inzet als onderdeel: aromatisch, maar ook voor mentale en fysieke kwalen of vanwege de massagekant, kun je je ook bedrijfsmatig inschrijven.

schrijf je nu in

Twijfel je over bovenstaande keuzes, dan help ik je graag met het maken van de juiste keuze !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.