Over SanZoe

Eigenaresse SanZoe complementaire therapie - Sandra Eikelenboom

Wie ben ik
Mijn naam is Sandra Eikelenboom en ik woon samen met mijn dochter Zoey in een rustig dorpje aan de Lek.

Na 20 jaar op kantoor te hebben gezeten, voelde ik aan alles, dat het tijd werd om een andere koers te gaan varen. Achteraf gezien, heeft m’n fikse burn-out me een duw in de goede richting gegeven want tijdens mijn herstelproces ondervond ik dat stress een belangrijke factor speelde in het ontstaan van diverse vage klachten. Daar wilde ik wat aan doen…..

Gezonder bewegen (Pilates)
Ik ben Pilateslessen gaan volgen waar bewust ademhalen en geconcentreerd met mijn lichaam bezig zijn het vertrouwen in mijn eigen kunnen en lichaam herstelde. Ik kwam vaak met meer energie thuis !
De stap naar een pilates opleiding was snel gezet en inmiddels ben ik gediplomeerd Pilates Instructrice, tevens voor Pilates voor zwangeren, duopilates en voor vrouwen met borstkanker.

Zorg voor kinderen en babies
Mijn diepe wens om met kinderen te werken, kwam uit toen de training Relax Kids Coach op mijn pad kwam en sinds maart 2016 geef ik als gecertificeerd Relax Kids Coach lessen op scholen. Met deze training groeien kinderen in hun zelfvertrouwen en bewustzijn van hun eigen kunnen en van hun lichaam.

Voor het ‘werken’ met babies kwam ook mijn wens uit en inmiddels mag ik mij een van de eerste gecertificeerde Baby Mindful Coach van Nederland noemen.
Deze training voor ouder(s) en baby vind ik een waardevolle toevoeging. Mede door onze huidige maatschappij, waarin alles snel en gehaast is, is het juist belangrijk aandacht te hebben voor de nieuwe relatie tussen jou en je pasgeboren baby,

Gezondheid ‘tussen de oren’
Gaandeweg ontdekte ik dat stress veel invloed heeft op de gezondheid en dat (meer) mindful in het leven staan helpt om ook lichamelijke klachten te verminderen of zelfs laat verdwijnen. Ik ben me daarom ook verder gaan ontwikkelen tot mindfulnesstrainer voor volwassenen en tot jongerencoach.

Het is prachtig om te zien hoe kinderen, jongvolwassenen en volwassenen opbloeien. Ze gaan weer goed in hun vel zitten en krijgen meer zelfvertrouwen en vinden rust in zichzelf.

Etherische oliën
Ook etherische oliën kunnen op emotionele en lichamelijke vlakken een natuurlijke ondersteuning bieden. Tevens doe ik dit door het geven van een Aroma Touch, waarbij gebruik gemaakt wordt van acht etherische oliën en het uitvoeren van een itovi-scan.

Inmiddels heb ik vele workshops en trainingen gevolgd om een zeer goede bijdrage te kunnen leveren aan een ontspannen, stressvrij en klachtenvrij leven om jou weer terug in je eigen kracht te laten komen.

Neem een kijkje op mijn website naar de vele mogelijkheden die ik je inmiddels kan aanbieden !

Ik geloof sterk in het zelfhelend vermogen van het eigen lichaam en dat het lichaam op zijn eigen unieke wijze met ons communiceert waar de knelpunten zitten. Dit kan lichamelijk zijn en ook zeker dragen onze emoties en de wijze waarop wij hiermee omgaan hieraan bij.

Het is dan ook mijn missie om jouw zelfhelend vermogen in je lichaam weer te activeren of dit nu op lichamelijk, geestelijk of emotioneel gebied is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.