Zwangerschapspilates

Zwanger zijn en pilates doen, gaat prima samen vanwege de specifiek op zwangeren gerichte pilatesoefeningen die ook nog aangepast kunnen worden op jouw specifieke behoeften en fysieke mogelijkheden. Zwangerschapspilates ondersteunt je tot vlak voor de bevalling. En erna kun je met pilates weer snel in vorm komen.

Wat is zwangerschapspilates ?

Zwangerschapspilates, pilates tijdens zwangerschap, pilates voor zwangere vrouwen

Zwangerschapspilates zijn pilatesoefeningen specifiek voor vrouwen die in verwachting zijn, om fijn in beweging te blijven op een heel verantwoorde manier. De lessen bevatten ook ontspanningsoefeningen welke je tijdens je zwangerschap en ook tijdens je bevalling heel goed kunt toepassen.

Hoe lang duurt zwangerschapspilates ?

De pilateslessen duren een uur en je kunt kiezen of je 1 keer per week meedoet of vaker of minder vaak. Je voelt zelf hoe frequent prettig is maar bij twijfel kun je altijd contact met mij opnemen.

Wat kost zwangerschapspilates ?

Jouw investering :  15 euro per les,
Een strippenkaart van 10 lessen kost 150 euro.

Nieuw concept:
M’n pilates strippenkaart is ook te gebruiken voor de Just-Relax workshops of voor Baby Mindfulnesslessen die door mij worden gegeven.

Nieuwe lessen zwangerschapspilates starten bij voldoende deelname en worden gegeven in Krimpen aan de Lek. Een andere locatie binnen Krimpenerwaard is bespreekbaar.

Gebruik het contactformulier om je interesse aan te geven of om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Wanneer kun je zwangerschapspilates doen ?

Je kunt op elk gewenst moment van je zwangerschap deelnemen, ook al heb je nooit eerder aan pilates gedaan. Je kunt bijvoorbeeld starten met pilates als je net zwanger bent en wat lichamelijke klachten ondervindt maar ook als je later in je zwangerschap bent, kun je in de doorlopende lessen instromen. Tot zelfs na je uitgerekende datum kun je fijn in beweging blijven op een heel verantwoorde manier. Het lichaamsbewust worden is een rode draad die door de hele les loopt.

Extra informatie:

Naast mijn training zwangerschapspilates heb ik me extra verdiept in de do’s en don’ts tijdens en na je zwangerschap. Dat houd in, dat ook na je zwangerschap ik precies weet waarop gelet moet worden, zodat jij op een voor jou goede manier weer kunt werken aan een goed herstel na je zwangerschap.

Sandra is ook Doula (bevallingscoach)

Naast m’n pilatesopleiding heb ik een doula-opleiding gedaan, zodat ik ook tijdens de pilatestraining jou kan voorlichten en voorbereiden op wat je allemaal te wachten staat tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Nieuwe lessen starten bij voldoende deelname.
Gebruik het contactformulier om je interesse aan te geven of om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.