Pilates en Zwanger

Wat is zwangerschapspilates ?

Pilates tijdens zwangerschap , pilates voor zwangere vrouwen

Zwangerschapspilates zijn pilatesoefeningen specifiek voor vrouwen die in verwachting zijn, om fijn in beweging te blijven op een heel verantwoorde manier. De lessen bevatten ook ontspanningsoefeningen welke je tijdens je zwangerschap en ook tijdens je bevalling heel goed kunt toepassen.

Nieuwe lessen starten in Bergambacht vanaf woensdag  22 januari 2020 van 18.30 – 19.30 uur.

Kosten:
Jouw investering :  15 euro per les,
een strippenkaart van 10 lessen kost 150 euro.

Nieuw concept: een strippenkaart is ook te gebruiken voor Just-Relax of voor Baby Mindful.

Klik hier  om je interesse aan te geven of om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Wanneer kun je zwangerschapspilates doen ?

Je kunt op elk gewenst moment van je zwangerschap deelnemen, ook al heb je nooit eerder aan pilates gedaan. Je kunt bijvoorbeeld starten met pilates als je net zwanger bent en wat lichamelijke klachten ondervind maar ook als je later in je zwangerschap bent kun je in de doorlopende lessen instromen. Tot zelfs na je uitgerekende datum kun je fijn in beweging blijven op een heel verantwoorde manier. Het lichaamsbewust worden is een rode draad die door de hele les loopt.

Extra informatie:

Naast mijn training zwangerschapspilates heb ik me extra verdiept in de do’s en don’ts tijdens en na je zwangerschap. Dat houd in dat ook na je zwangerschap ik precies weet waarop gelet moet worden, zodat jij op een voor jou goede manier weer kunt werken aan een goed herstel na je zwangerschap.

Doula (bevallingscoach)

Daarnaast heb ik een doula-opleiding gedaan, zodat ik ook tijdens de pilatestraining jou kan voorlichten en voorbereiden op wat je allemaal te wachten staat tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Nieuwe lessen starten in Bergambacht vanaf woensdag 22 januari 2019 van 18.30 – 19.30 uur.

Klik hier  om je interesse aan te geven of om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.