Massage Verwenarrangement

massage verwenarrangement

Ben jij toe aan een verwenmoment ?

Of wil je dit aan iemand cadeau doen?

Dit Massage Verwenarrangement geeft je kwaliteitstijd voor jezelf en dus heerlijke ontspanning. Daardoor kom je lekker tot jezelf.

Het verwenarrangement

Dit is een arrangement waar je naast de reguliere massage ook kunt genieten van een handenmassage , voetenbehandeling , en een gezichtsmassage. In de sfeervolle praktijk in Krimpen aan de Lek wordt je geholpen door Sandra met een lekkere Welnessbehandeling.

Wat krijg je ?

Het Massage Verwenarrangement bestaat uit een voetenbehandeling, handmassage, gezichtsmassage en natuurlijk een heerlijke ontspanningsmassage. Dit alles ondersteund met een lekker kopje thee met een kleine versnapering.

Tijdens dit Massage Verwenarrangement wordt je huid verzorgd en de doorbloeding gestimuleerd zodat je kunt ontspannen. Gedachten worden minder, de ademhaling en hartslag worden rustiger en ontspanning is het gevolg. Door gebruik te maken van etherische oliën, die opgenomen worden in de huid, werkt de ontspanning ook dieper door.

Als dat geen momentje ontspanning is!

Wat kost het massage verwenarrangement ?

Jouw investering : 90 euro
Tijd : 90 minuten
Locatie : SanZoe, Rotonde 1 A, Krimpen aan de Lek

Kies voor Wellness 90 minuten

Wil je meer informatie of wil je afstemmen wat mogelijkheden zijn binnen het arrangement ? Klik dan op de groene ‘What’s App’ knop of klik hier voor het contactformulier.

Reacties zijn gesloten.