Kies de beste olie bij je emotie

stemmingsmeter-van-rood-boos-gezicht-tot-vrolijke-groene-emoji

Je emoties zijn belangrijk als het gaat om je gezondheid.
Je kunt de etherische oliën van doTERRA gebruiken om je emoties een oppepper te geven of om ze om te buigen naar een positieve emotie.

Oliën als boost voor je emotie

Kies de olie die op dit moment het beste bij je past of waar je mee wilt werken. Je kunt deze olie in een verdamper doen of enkele druppels olie op je handen wrijven en daar aan ruiken. De olie werkt dan zowel via je reuk als via je je huid. Vergroot het effect van de olie door affirmaties te gebruiken.

Affirmaties

Affirmaties zijn zinnen die bekrachtigen wat je (emotioneel) wilt bereiken. Ze ondersteunen en stimuleren je terwijl ze juist ook rust en stabiliteit kunnen brengen. Ik kan de affirmaties van Thorsten Weiss aanbevelen en je kunt 43 van zijn affirmaties, gekoppeld aan levensthema’s, en de ondersteunende oliën vinden via deze link.

Keuzehulpen emoties en etherische olie

Om je te helpen kiezen welke olie het beste bij je past om te ondersteunen of te transformeren, zijn er twee keuzehulpen voor je gemaakt.

Keuzehulp op basis van emoties
Hieronder staat een lijst emoties. Klik op één emotie en na een enkele seconde komen de producten in beeld die je vervolgens kunt bekijken op de webshop waar een volledige omschrijving staat.

Keuzehulp op basis van levensthema’s
Een lijst van 43 etherische oliën met bijbehorende positieve en ondersteunende affirmaties. klik hier als je die wilt onderzoeken.

9 emoties selector

  • Voor welke emotie zoek je een product ?

  • Based on your selections, these are the best options for you...

    Back

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.