Adres en route

Locatie map Sanzoe praktijk

Adres van de praktijk

De Rotonde 1a
2931 WC
Krimpen aan de Lek

(Uitsluitend op afspraak)

Telefoon:
06-28410649

Navigeer met Google Maps naar de praktijk

Routebeschrijving

Kom je vanaf de zijde van de veerpont van/naar Kinderdijk het dorp binnen, dan rij je over de hoofdstraat door het centrum van Krimpen aan de lek, met aan je rechterhand de supermarkt (AH) en het Fysio Medisch Centrum waarna je de eerste straat rechts inrijdt, de Brederodestraat. Na circa 50 meter is direct rechts de ingang in het gebouw De Rotonde.
Je kunt hier (of in de direct omgeving) gratis parkeren of kom op de fiets.

Kom je vanaf de N210 (aan noodzijde van Krimpen gelegen) volg de bewegwijzering Krimpen aan de lek / veerpont Kinderdijk. Over de N477 rij je het dorp binnen en volg je de weg met een scherpe bocht naar rechts en na ca 400 meter een scherpe bocht naar links. Dan rij je op de Hoofdstraat waar je de tweede straat links inrijdt, de Brederodestraat. Na circa 50 meter is direct rechts de ingang in het gebouw De Rotonde.
Je kunt hier (of in de direct omgeving) gratis parkeren of kom op de fiets.

Met het Openbaar vervoer

Plan je route naar de Rembrandtstraat, Krimpen aan de Lek waarna je in circa 1 a 2 minuten lopen (circa 100 meter) de praktijk bereikt.
Als je uitstapt aan de straatzijde van de Kerk, steek dan de straat over en hou links aan. De eerstvolgende straat rechts is de Brederodestraat die je inloopt. Na circa 50 meter is direct rechts de ingang in het gebouw De Rotonde.
Als je uitstapt aan de straatzijde van Fysio Medisch Centrum, hou bij het uitstappen direct links aan en loop ca 50 meter. De eerstvolgende straat rechts is de Brederodestraat die je inloopt. Na circa 50 meter is direct rechts de ingang in het gebouw De Rotonde.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.