Kennisbank massage

In deze ‘kennisbank massage’ van Sanzoe staan de antwoorden op veelgestelde vragen over (onze) massages.

Voor wie is een massage geschikt?
Massage is voor iedereen. Wel is het goed om te weten dat het voor je lijf soms beter is om even geen massage te krijgen, bijvoorbeeld als je koorts of griep hebt. Overleg even met je arts als je medicijnen gebruikt, onder behandeling bent van een arts of specialist of infecties van de huid hebt. Als je twijfelt, neem dan even contact met me op!
Wat zeggen klanten over een massage van SanZoe?
Ik streef ernaar iedere klant tevreden te stellen. Wat zij zelf daarover vertellen lees je hier bij “Wat zeggen klanten over onze massages
Hoe lang duurt een massage?
Afhankelijk van jouw wensen kan een massage tussen 30, 45, 60, 90 tot 120 minuten duren. Je kiest zelf wat voor jou het beste is. Bekijk hier de mogelijkheden.
Welke massage kan ik het beste kiezen?
Neem contact met mij op om te bespreken wat je nodig hebt. Sowieso ga ik nooit masseren zonder een kennismaking vooraf, dus ook dan kun je nog vertellen wat er aandacht nodig heeft. Hier vind je mijn contactgegevens.
Waarom zou ik voor SanZoe kiezen voor een massage?
Alles draait om jou. Ik heb voor, tijdens en na de massage alle tijd en aandacht voor jou. Mijn massages zijn altijd uniek en op maat. Gericht op jou, jouw klachten, jouw wensen en jouw lichaam. Vraag gerust met welke massage ik je het beste kan helpen. mijn contactgegevens vind je hier.
Wat trek ik uit en wat hou ik aan tijdens de massage?
Afhankelijk van de massage en het te behandelen gebied, kleed jij je uit tot aan het ondergoed. Sieraden kunnen af, zodat ik nergens achter kan blijven haken en jij je niet kan bezeren. Ik masseer meestal met olie op de huid, dus het is handig om zo veel mogelijk uit te trekken. Natuurlijk altijd tot waar jij je prettig bij voelt.

Tijdens een voetreflexbehandeling betreft het alleen de sokken.

Tijdens een Barsbehandeling kun je alles aanhouden.

Hoe haal ik optimaal resultaat uit de massage?
Het belangrijkste is dat je ontspannen aankomt. Neem de tijd voor de massage en haast je niet. Mijn advies is om minstens 30 minuten voor en na de massage geen afspraken te plannen.

Het is goed om zoveel mogelijk met jouw aandacht bij de massage te blijven. Volg mijn handen, alleen dan kun je goed voelen wat er in je lijf te voelen is.

Tijdens de massage is het belangrijk dat je aangeeft wat je prettig vind. Vraag gerust om een extra handdoek tegen afkoeling of geef aan wanneer je meer of minder stevig gemasseerd wilt worden. Alleen wanneer jij je helemaal op je gemak voelt, en ontspannen bent, heeft de behandeling het volledige effect.

Drink op de dag van de massage voldoende water en/of thee. Dit helpt om afvalstoffen af te voeren die door de massage vrijkomen.
Hoe vaak mag ik gemasseerd worden?
Zo vaak als jij nodig vindt. Ik adviseer om regelmatig een massage te boeken. Ik heb hiervoor abonnementen, waardoor je voordeliger een massage ontvangt. Ideaal is één keer per maand als onderhoud van een gezonde leefstijl. Bij klachten kun je vaker komen, bijvoorbeeld elke twee weken.
Moet ik zelf een handdoek meenemen?
Nee, je hoeft helemaal niets mee te nemen. Alleen jezelf, ik maak graag kennis met jou.
Kan ik zomaar binnenlopen voor een massage?
Nee, ik werk uitsluitend op afspraak. Bel of app daarom even om een afspraak te maken of boek je massage online.
Hoe kan ik betalen bij SanZoe?
Je kunt bij mij alleen met contant geld of via een Tikkie betalen. Je kunt bij mij NIET met PIN betalen. Indien gewenst is het mogelijk een factuur te maken.
Worden de massages vergoed door de verzekering?
Mijn massages worden door de zorgverzekeraars niet vergoed.
Kan ik een massage ook cadeau geven?
Natuurlijk, leuk idee ! Ik heb hiervoor de Aroma Touch cadeaubon. Neem even contact op of bestel via de webshop.
Kan ik mijn auto in de buurt parkeren?
Ja gratis parkeren kan in de directe omgeving van de praktijk. Bekijk hier het SanZoe praktijkadres en route.
Wat kost een massage?
De prijzen van de massages staan genoemd bij elke massage. Leuk om te weten is dat ik eraan denk om abonnementen en strippenkaarten aan te gaan bieden.

Staat je vraag er niet tussen ?
Neem dan contact op via WhatsApp (voor mobiele gebruikers) of via het onderstaande contactformulier en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Contactformulier

    Vink aan over welke onderwerpen je meer informatie wenst te ontvangen.
    Je kunt meerdere keuzes maken door Ctrl-toets ingedrukt te houden en de onderwerpen aan te klikken:

    Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.