Gezondheidsscan met iTovi

Een consult met iTovi scan geeft duidelijkheid welke dōTerra oliën of supplementen bij je passen ter ondersteuning van je gezondheid.
Een scan is snel, veilig, voor iedereen geschikt van jong tot oud en geeft helderheid.

Werking:

Tijdens het consult met iTovi scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Één voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties van de iTOVi. Het lichaam geeft een unieke respons hierop. ITOVI meet deze reacties en geeft duidelijkheid.
Frequenties die veranderingen teweeg brengen, worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam, zoals organen, de wervels en andere lichaamssystemen.
Het aantal onopgeloste biomarkers is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepast mag worden. Ook mentaal en spiritueel valt er veel uit af te lezen!

Consult met iTovi scan:

Als de iTovi scan is afgerond, is er een persoonlijk iTOVi rapport wat met je wordt besproken. (Het rapport krijg je ook toegezonden.) Op basis van de verzamelde scaninformatie zal de iTOVi App laten zien op welke oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageerde.  Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen en weer terug in balans brengen. Hierdoor kom je lichamelijk en geestelijk beter in je vel te zitten.

De consult met iTovi scan is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook dieren.

Het gebruik van de oliën zal je doen groeien in je proces naar de beste versie van jezelf. Het kan je ondersteunen bij lichamelijke klachten of de emotionele trauma’s of blokkades opheffen.

Kamp je al een tijdje met onverklaarbare symptomen, dan kan een test waarop jouw eigen lichaam antwoord via de meting van  de biopunten al veel inzicht geven.

Vraag meer informatie of een consult via het contactformulier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.