Bars Hoofdmassage

Ervaar een Bars hoofdmassage en voel je als herboren.

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het wat lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Een Bars massage helpt je hierbij.

Wat kost een Bars hoofdmassage?

Jouw investering : 60,00 euro
Tijd :  60 minuten
Locatie : SanZoe, Rotonde 1 A
2931 WC, Krimpen aan de Lek.

Kies voor ‘Wellness 60 minuten’

of vraag meer informatie op via het contactformulier

Meer over de bars hoofdmassage:

Tijdens de massage worden 32 punten en banen op je hoofd aangeraakt. Door deze aanraking kan de energie in die banen weer gaan stromen om alles los te laten wat je niet langer nodig hebt zoals stress, angsten en verlangens die je in hun greep houden en jou belemmeren om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.
Zaken die niet meer bij je passen over bijvoorbeeld relaties, ziekte en gezondheid of geld kun je via de Bars®-behandeling afvoeren.

Resultaten:

Duizenden mensen hebben Access Bars gebruikt om meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, intense zorgen en vrees, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zal je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Ben jij klaar om de onbegrensde mogelijkheden te onderzoeken?

Kies ‘Wellness 60 minuten’

Of klik hieronder voor het opvragen van meer informatie.

Bars hoofdmassage - What if freeing your mind was as easy as blowing into the wint

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.