dōTerra

dōTERRA is Latijns voor ‘Gift van de Aarde’ en is wereldmarktleider in etherische oliën. De intentie van het bedrijf is om essentiële oliën aan te bieden die zo natuurlijk en krachtig zijn als nooit eerder bestond.

dōTERRA biedt essentiële oliën van therapeutische kwaliteit (CPTG® certificatie) die de capaciteit hebben om de levenskwaliteit te verbeteren via verspreiding in de lucht, door deze op het lichaam te smeren of zelfs in te nemen.

Kenmerken doTerra essentiële oliën :

• 100% pure essentiële oliën
• 100% zuiver
• 100% natuurlijk, van wilde planten
• gecertificeerd op therapeutische waarde
• niet verdund
• geen synthetische bestanddelen
• geen conserveringsmiddelen

dōTERRA’s etherische oliën zijn 100% puur

dōTERRA’s etherische oliën zijn 100% puur, kieskeurig geëxtraheerd uit planten en bloemen. Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen aantasten. Tevens zijn deze vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties. Frequente gebruikers van etherische oliën zullen de superieure kwaliteit van de natuurlijke en gecertificeerde oliën voor therapeutisch gebruik van dōTERRA onmiddellijk herkennen. Ieder flesje wordt getest op veiligheid en kwaliteit voordat het de deur uitgaat.

Hoewel de producten ook heel goed zouden passen in SFEER, willen we benadrukken dat het om veel meer gaat dan geur alleen. Daarom vind je de dōTERRA producten met name in de categorie PERSOONLIJKE VERZORGING. Wij raden aan om de oliën koud te verstuiven omdat de werkzame delen dan het best tot hun recht komen.

Webshop doTerra producten

neem een kijkje bij de producten op onze webshop en lees meer over de ondersteunende werkingen van de doTerra etherische oliën.
We hebben handige filters gemaakt zodat je snel een passend product kunt vinden.

impressie:


doTerra essentiele olie lemongrass
doTerra etherische olie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.