SanZoe voor Zwangeren

Ik richt me speciaal op zwangeren om op een gezonde en stressvrije wijze de zwangerschap en de bevalling te beleven. Hieronder staan de diensten die ik onder de naam Sanzoe voor zwangeren als jou aanbieden.

Waarom Sanzoe voor zwangeren ?

“Omdat ik zelf moeder ben, vind ik het belangrijk dat zwangeren goed geïnformeerd zijn en goede begeleiding krijgen voor, tijdens en na de zwangerschap. Daarom wil ik jou graag lichamelijk, geestelijk en emotioneel goed voorbereiden en begeleiden. – Sandra” 

Massages voor zwangeren

Zwangerschapsmassage

Ik help je graag te ontspannen tijdens je zwangerschap met een heerlijke zwangerschapsmassage. Ik geef jou graag wat quality time om, tijdens deze intensieve periode van nieuw leven, je te ondersteunen met een heerlijke massage speciaal voor zwangeren.
Ik ben zelf moeder van 1 dochter en heb ook een opleiding gevolgd om Doula te worden. Die kennis en die levenservaringen combineer ik nu om jou te ondersteunen met een zwangerschapsmassage.

zwangerschapspilates

Zwangerschapspilates

Zwanger zijn en pilates doen, gaat prima samen vanwege de specifiek op zwangeren gerichte pilatesoefeningen die ook nog aangepast kunnen worden op jouw specifieke behoeften en fysieke mogelijkheden. Zwangerschapspilates ondersteunt je tot vlak voor de bevalling en erna kun je met pilates weer snel in vorm komen..

zwangerschapscursus voor singles

Zwangerschapscursus voor singles

Ik ben aanbieder van de “2 Handen Op 1 Buik” zwangerschapscursus voor singles, een workshop voor alleenstaande zwangeren.
Speciaal voor jou omdat je graag een cursus volgt waar de focus ligt op de zwangere zonder partner.
Omdat je daar bewust voor gekozen hebt (BAM), of omdat deze zwangerschap onverwacht op je pad kwam en je er helemaal voor wilt gaan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.